Akár az előadást hallgatva, akár más csatornákon is elérkezhetett hozzátok a hír, hogy a keddi alkalmak 18 év után véget érnek. Záporoznak felénk a kérdések és az érzéseiteket kifejező üzenetek.

A keddi alkalmak befejeződnek, ezt “gyászoljuk,” hiszen sokunknak az életünk részévé váltak, sokat tanultunk belőlük, vagy egyszerűn csak szerettük látni keddenként Ferit a maga egyszerűségében, emberségében. A veszteség élménye sokunkat átjár, és ezt nem is szeretnénk kisebbíteni.

De! 18 évnyi anyag van a hátunk mögött, ami közel 600 előadást jelent, a programjaink, csoportjaink, találkozásaink folytatódnak! Mindemellett ezt a hatalmas előadásanyagot is elkezdjük feldolgozni, tematizálni, a 9 évnyi videót témára fókuszálva összevágni, és közzé tenni.

Számítunk továbbra is rátok, hogy ne csak közönség, de közösség is legyünk. Emellett Feri vasárnapi beszédeit ugyanúgy közzétesszük hétről hétre, és a Babér utcában személyesen is találkozhatunk vele. Más korszak fog következni, az biztos, de veletek együtt szeretnénk folytatni a közös munkát.

Pálferi is számít ránk, félévente tart nekünk egy-egy új előadást, és egy csomó új ötletet is tartogatunk még számotokra. Ezekről majd folyamatosan írunk.

Addig is: május végéig lesznek alkalmaink, ősztől december végéig pedig Feri korábbi témáiból letisztult előadásait hallhatjuk.

Tartsatok velünk a jövőben is!

Hozzászólások

hozzászólás